Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Σάμος, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο τύπου
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ξεκινά ένα νέο θεσμό στα νησιά μας, με σκοπό την διάδοση και διασύνδεση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται σε κάθε ένα νησί. Ο νέος πολυθεματικός θεσμός με την επωνυμία «ΠΕΛΑΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» φιλοδοξεί στην προβολή εκδηλώσεων του τοπικού δυναμικού των ενεργών φορέων πολιτισμού των νησιών μας. 
Στην παραπάνω καινοτόμα ενέργεια, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και με φορέα υλοποίησης το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου, ξεκινά για τη Σάμο την πρώτη της δράση. 
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 21:00 στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου, στην πόλη της Σάμου, η Θεατρική Ομάδα Μυτιλήνης «Αστεγοι» θα παρουσιάσει το έργο «ΤΟ ΑΥΓΟ» του Felicien Marceau σε σκηνοθεσία του Κλεομένη Ταννέτου, με τη συμμετοχή 31 ερασιτεχνών ηθοποιών από το νησί της Μυτιλήνης. «ΤΟ ΑΥΓΟ» είναι ένα έργο σατυρικό, καυστικό, ειρωνικό που με μαεστρία αποκαλύπτει τη «δυστυχία της αθωότητας» και πώς το κοινωνικό μας σύστημα, επιτρέπει να διαμορφώνονται συμπεριφορές και πράξεις που -ειδικά σήμερα- μας πληγώνουν και μας θυμώνουν.
Είσοδος Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου